www.batifole.ca

744 Gerrard Street East
Toronto, Ontario
M4M 1Y3
416.462.9965
Pascal Geffroy
Chef Owner

Mardi 2 septembre 2014

HOME

TODAY'S MENU

OUR WINES

HOURS OF OPERATIONS

PHOTOS

LINKS

DOWNLOADS

LIVRE D'OR

 

Admin

Map of access


NewsLetter


Inscrivez-vous pour avoir des nouvelles de ce site.

Votre adresse email :

Se désabonner

Sondage


What do you think of Batifole ?

Fantastic !

Excellent

Very good

Good, try it !

just ok

Disappointing

Very bad

Résultats

MENU



Ce Soir Chez Batifole !

Les Entrees $11.00[/align

Melange de Terrine Maison et ses Condiment.
House Terrine Board with Chef Pickles & Mustard

Endive en Salade, Fromage Bleu, Noix et Jambon Cru, Vinaigrette Tomate.
Endive salade with blue cheese, toasted walnuts and prosciutto with tomato vinaigrette.

Moules Mariniere ou a la Provencale.
Mussels in w White Wine, Onion and Herbs or Light Tomato and Garlic Marinade.

Soupe De Poissons facon Vieux Port De Marseille
Crab and Rock Fish Soup with Garlic Aoili.

Soupe du Chef selon la saison
Soup of the day depending on the season .

Cassoulette D'Escargot a ma Facon.
Escargot Fricasse.

Les Plats $24.00


Le Cassoulet Roayal; Confit de Canard, Saucisses Fermiete, Poitrine de Porc Rotie.
Rustic Baked White Beans with Duck Confit, Sausages & Crispy Pork Belly.

Cote de Veau farci au Fromage de Chevre Frais Jambon Cru et Sauce Marsala.
Veal Chop stuffed with Goat Cheese and Prosciutto with Marsala Sauce. Add $4.00.




Filet de Cabillau et son Coulis de Poivron Rouge sur lit d"Asperge et Oignons Croustillants.
Pan seared Cod filet with Red Pepper Coulis with Crispy onions on a bed of asparragus.


Foie de Veau Poele au Capres et Beurre au Balsamique.
Pan Seared Calf Liver with Balsamic Scallions & Capers Butter.

Duo de Canard, Cuisse Confite et Magret Rotie, Jus ax Raisin Muscat.
Duck two ways, comfit leg & pan seared breast with muscat grapes (add $2.00)

Aile de Raie Poele sur lit de Verdure, Sauce Vierge.
Pan Fried Skate Wing with Green Vegetable with Olive, Capers, Shallot and Parsley Sauce.

Les a-cotes $6.00

La Salade Verte. Green Salad

Poele de Verdute a L'Ail Doux. Mixed Green Vegetables Sauted with Sweet Garlic.


Les Pommes Frites et La Mayonnaise au vinaigre d'estragon . Fries & Tarragon Mayonnaise

Gratin Dauphinois. Potato Gratin

[align=center][b]
Specials


Flat Iron Steak with Peppercorn Demi Glace $25.00

Sauted Tiger Shrimp with Pernod on a bed of Celeriac Remoulade $12.00

Les Gourmandises $7.50

Creme Brulee. Classic vanille Flavoured Custard

Gateau au Chocolat au Coeur Fondant. warm Chocolate cake & Caramel coulis

Paris Brest. Choux Pastry with a Praline Flavoured Cream

Boule de Neige et sa Creme Anglaise Passion. Meringue with English Creme

Tarte Tartin et sa Creme Chantilly. Upside-down Apple Tart with Whipped Cream

Informations


Webmaster :
BATIFOLE

Envoyer un message

You wish to know more about us!

Click here to write to us or leave us your e-mail address and (or) phone number .

Déjà 244948 visites

Recherche


Google

Sur le web

Sur ce site

Météo Consult


Haut

Site créé par Robert SUZANNE -ABMag-
Site créé avec Phortail 2.0.6
PHP version 5.3.6